1. Where the video brochure can be used ?

Answer: The item can be used in Marketing ,Promotion, Advertising, Launching new product , Luxury invitations for Wedding, Anniversary, Birthday, Festival gift ,etc.
It is a very good tool for commercial purpose to replace the paper brochure, as well as personal purpose.

2. How it Works?

Answer:1. Magnet switch, play the video when open it, fold to close it.
2. On/Off button, press the button to play and stop the video.

3. Can I put any video in it?

Answer:Video file size is limited by the memory size of the video brochure, it support 128MB to 32GB.
The Video formats are AVI/MP4/RMVB/MOV/3GP etc,
You can connect video brochure to computer to upload or change video file yourself.

4. How to start the work?

Answer:
1. We will send you the template to help with your artwork if in need.
2. You need to send us the video file to test.
3. Pay the cost after every details confirmed.

5. What’s the delivery time?

Answer :For sample it will take about 5 days after artwork confirmed, for mass production, it’s about 2 weeks after sample approval.

6. Do you provide free sample?

Answer: We will charge for sample and express fee, the sample cost would be refund if your actual order is 200pcs or more.

7. What is the MOQ?

Answer:The MOQ is 100PCS.

8. What’s Payment Term?

Answer:T/T, Trade Assurance, Western Union, Paypal, Cash, Wechat etc…

9. Why choose us ?

Answer: We specialize in manufacturing video brochure and music greeting card over 13 years, have professional R & D group, strict QC system, perfect after-sale service.

Copyright Shenzhen Hesheng Cards Co.,Ltd & Shiny Industrial Co.,Ltd | All Rights Reserved | Designed by Nocti Solution